Sağlık

2D barkodlu NMR tüp tarayıcı

Ziath'ın Express Tarayıcısı, 2D barkodlu Nükleer Manyetik Rezonans (NMR) tüplerindeki numunelerin izlenebilirliğini sağlamak için zarif ve hızlı bir çözümdür.

2D-barcoded NMR tube scanner

2D barkodlu NMR tüplerinin tipik bir rafına sahip yeni Ziath Express tarayıcı (1)

Bu yeni ürün, 2D barkodlu NMR numune tüplerinin tam rafı için 3 saniyenin altında bir endüstri lideri hızlı tarama ve kod çözme süresi sunar.

Geleneksel olarak 2D-barkodlu NMR tüplerinin, geleneksel bir tarayıcı ile okunması zordur, çünkü kapaklar tüplerin üstünde bulunur ve çoğu tarayıcı alttan okunacak şekilde tasarlanmıştır.

Önde gelen bir Avrupa NMR spektrometri laboratuarı ile yakın bir şekilde çalışan Express tarayıcı, onlara zarar verebilecek herhangi bir ağırlık uygulamadan örnek tüplerinin üstünde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Ek olarak, Bruker NMR spektrometre kullanıcıları için, Ziath tüp taşıyıcıları için sadece bir yönde takılabilen özel bir kızak sağlar – böylece başlangıç pozisyonunu (“A1” pozisyonu) her seferinde korur.

Ekspres Tarayıcı, Ziath endüstri standardı Datapaq yazılımı (sürüm 3.17) veya tüp barkodların tablolara metin, JPEG, XML, XLS dosyaları ve JSON formatlarında.

Kolaylık sağlamak ve değerli laboratuvar tezgah alanını korumak için Ekspres Tarayıcı denetleyicisi laboratuvar tezgahınızın altına ayrılabilir ve yerleştirilebilir.

Ekspres Tarayıcı hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://ziath.com/index.php/products/barcode-scanning/datapaq-express-rack-reader adresini ziyaret edin.

AD Res
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Güvenilir kaynaklardan derlenen seçkin içeriğiyle sağlık ve tıp alanında en güncel gelişmeleri paylaşmayı amaçlayan, yorum alanı ile kullanıcı etkileşimini önceleyen interaktif bir web portalıdır.

Bumerang - Yazarkafe

Copyright © 2020 Sağlık Yardım PortalıThemetf

To Top