Sağlık

Tele-med.ai: Tanı ve Teletıp Merkezi tarafından başlatılan yeni bilgi kaynağı

Rusya Sağlık İşçi Bayramı'nı Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutluyor. Bu yıl, çoğu tatil çevrimiçi düzenleniyor ve Teşhis ve Teletıp Merkezi profesyonel tatilini de çevrimiçi olarak kutladı. 21 Haziran'da, Doktor'un TV kanalı, Merkezin desteğiyle, Tıbbi İşçi Günü'ne adanmış sanal bir konser verdi. Doktorlar, müzisyenler, aktörler, TV sunucuları ve 800.000'den fazla seyirci katıldı. Konser katılımcıları tüm tıp camiasını profesyonel tatillerinde tebrik ettiler ve yapılan çalışmalar için onlara teşekkür ettiler.

Düzenli konserlerden farklı olarak, sadece çeşitli ünlüler değil, aynı zamanda tıp camiasının üyeleri de yayına girdi ve son değişikliklerle ilgili haberlerini ve düşüncelerini paylaştı. Teşhis ve Teletıp Merkezi direktörü Profesör Sergey Morozov, bir salgın hastalığında birlikte çalışmaktan kaynaklanan bir COVID-19 veri seti geliştirmeye itici gücü olan meslektaşlarından çok gurur duyduğunu söyledi.

Ayrıca son birkaç ay içinde yeni heyecan verici işbirliklerinin ve üretken ekiplerin başlamasından duyduğu sevinci dile getirdi. Örneğin, bu tatil için tam zamanında, Tanı ve Teletıp Merkezi yeni bir bilgi kaynağı başlattı: tele-med.ai. Çekici arayüz, rahat gezinme ve en alakalı tüm bilgiler, bu site konseptinin dayandığı üç temel direktir. Site, radyasyon teşhisi bölüm başkanları, radyoloji, radyoloji, fonksiyonel teşhis ve ultrason bölümlerinin doktorları ve ilgili alanlardaki radyologlar ve uzmanlar için tasarlanmıştır.

Tele-med.ai, Merkezin ana alanları ile ilgili tematik bloklara sahiptir: Tıp, Eğitim, Bilim ve Laboratuvar. Ayrıca, sitenin başlangıç sayfasında, ziyaretçiler önemli şehir projeleri bulacaklar. Özellikle, Moskova meme kanseri tarama projesi ve yapay zeka deneyi hakkında bilgi var. Ayrıca, site kullanıcıları en son haberleri Merkezden okuyabilir. Yakında kaynak yeni özellikler sunacak. Örneğin, bir etkinlik takvimi tüm etkinliklerin duyurularını görüntüler. Ayrıca, kısaca, kullanıcılar hesaplarını koruma şansına sahip olacaklar. Kayıtlı kullanıcılar bu yeni özellikleri şu amaçlarla kullanabilir:

– Tüm satın alma geçmişlerini görüntüleyin

– Eğitim faaliyetlerini takip etmenin yanı sıra doğrudan eğitim platformuna erişim kazanın

– Seçilen içeriğe erişim elde etme

– Merkezden geri bildirim alın ve çok daha fazlası.

Tıbbi kahramanlarımızı cephelerde tanımak, COVID-19'un bu kritik zamanında olduğundan daha önce hiç bu kadar önemli olmamıştı. Tıp Çalışanları Günü, alt disiplinler arası birçok tıp uzmanının sanal konserinde bir araya geldiği gibi, her zamankinden daha fazla dokunaklılık ve öneme sahiptir. Ortaya çıkan tele-med.ai, doktorların daha fazla bilgi alabileceği, becerilerini geliştirebileceği ve mesleki gelişimlerini sürdürebileceği heyecan verici yeni bir kaynaktır. Bu web sitesi sayesinde, artık daha kırsal alanlarda tıp uzmanlarının bilgisini artırmaya ve böylece Rusya'da mükemmel tıbbi uygulama geleneğini korumaya yardımcı olabiliriz.

Teşhis Merkezi ve Teletıp Merkezi CMO'su Stanislav Samburskiy, sitenin şu anda sadece Rusça olarak kullanılabileceğini, ancak yakında İngilizce bir versiyonun sunulacağını söyledi.

AD Res
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Güvenilir kaynaklardan derlenen seçkin içeriğiyle sağlık ve tıp alanında en güncel gelişmeleri paylaşmayı amaçlayan, yorum alanı ile kullanıcı etkileşimini önceleyen interaktif bir web portalıdır.

Bumerang - Yazarkafe

Copyright © 2020 Sağlık Yardım PortalıThemetf

To Top