Sağlık

Milletvekilleri Soru Ruh Sağlığı Bilgilendirme Kuralları Milletvekilleri Soru Ruh Sağlığı Bilgilendirme Kuralları

30 Haziran'daki bazı federal milletvekilleri, ruh sağlığı tedavisinin tıbbi lisanslama uygulamaları ve yenilemelerinin bir parçası olarak ifşa edilmesini gerektiren devlet politikalarını sorgulayarak, klinisyenler için psikiyatrik bakımın önündeki engelleri oluşturma endişelerini dile getirdi.

Devlet enerji kurullarının lisans uygulamalarına ilişkin zihinsel sağlıkla ilgili sorular, COVID-19'lu insanların dalgalarının tedavisinde fiziksel ve duygusal zorluklara dalmış ED personeli de dahil olmak üzere birçok klinisyen için özellikle endişe vericidir. ve Ticaret Komitesi'nin sağlık paneli.

Virginia Cumhuriyetçi Temsilci Morgan Griffith , "Sağlığın salgınının ön saflarındaki sağlayıcıların ruh sağlığını göz önünde bulundurmalıyız." Dedi.

Devlet sağlık kurullarının bilgilendirme kuralları konusu, House Energy and Commerce health alt komitesinin duruşması için resmi gündemde değildi. Ve herhangi bir özel devlet sağlık kurulu düzenlemeleri hakkında tartışma yoktu. Enerji ve Ticaret sağlık alt komitesi, itfaiyeciler ve acil sağlık personeli ve öğrenciler gibi ilk müdahale ekiplerine yardım etmeyi amaçlayan önlemler de dahil olmak üzere zihinsel sağlıkla ilgili 20'den fazla fatura üzerinde çalışmaktadır.

Enerji ve Ticaret sağlık alt komitesinin en üst cumhuriyeti Teksaslı Milletvekili Sayın Michael C. Burgess, bu duruşmanın planlanmış bir akıl sağlığı mevzuatı paketi sürecinde erken bir aşamaya işaret ettiğini belirtti. Uzun yıllar obez olarak çalışan Dr. Burgess, bu mevzuatın hekimlere yardım etmeyi amaçlayan hükümler eklemek için fırsatlar doğurabileceğini belirtti. Kongreye seçilmeden önce.

"Bu koronavirüs salgınının başlamasından önce intiharın meslektaşlarımız arasında bir sorun olduğunu biliyorduk ve artık daha belirgin olduğunu biliyorum." Dedi.

Dr. Burgess daha sonra duruşma tanıklarından klinisyenlerin akıl sağlığı için gerekli adımlar konusunda özel önerilerde bulundu.

MPH , Jeffrey L. Geller tarafından Amerikan Psikiyatri Derneği başkanı olarak görev alan ilk cevap, Kongre'nin devletleri lisanslama prosedürlerini değiştirmeye teşvik etmenin yollarını araması gerektiğiydi.

Duruşma APA, Amerikan Aile Hekimleri Akademisi ve akıl sağlığı ile ilgili açıklama kurallarında değişiklik yapılması çağrısında ortak bir bildiri imzalayan 40'tan fazla grubun topuklarında gerçekleşti.

Bildiri, "Kapsam dahilindeki kuruluşların lisanslama ve kimlik doğrulama uygulamalarında, yalnızca geçerli işlev bozukluğunu ele alan dar odaklı sorular kullanılması gerekir." Dedi. "Ek olarak, Klinisyenler ve Sağlık Personeli için Ruh Sağlığı Önündeki Engelleri Kaldırmayla ilgili Ortak Komisyon (TJC) bildirimini kuvvetle destekliyoruz. TJC" klinisyenlerin ve sağlık personelinin zihinsel sağlık hizmetlerine erişimini engelleyen engellerin kaldırılmasını destekliyor. " "

Doktorlar ve diğer klinisyenler zihinsel veya diğer sağlık sorunlarının tedavisini, tıpkı diğer herhangi bir birey gibi, güvenli bir şekilde güvence altına alabilmelidirler, "gruplar yazdı." Bir sağlayıcının akıl hastalığı veya madde kullanım bozukluğu öyküsü, mevcut durumlarının hiçbir göstergesi olarak kullanılmamalıdır. veya gelecekte yetkin bir şekilde ve herhangi bir bozulma olmadan uygulama yeteneği. "

Ayrıca, bu bildirimin imzalayanları arasında, yıllardır lisanslamayı değiştirme çabası sürdüren Devlet Sağlık Kurulları Federasyonu da vardı.

2018'de, FSMB'nin tavsiye ettiği devlet sağlık kurulları, bir doktor başvurusunun ruh sağlığı, bağımlılığı veya tıbbi lisans başvurularında veya yenilenmesi için madde kullanımıyla ilgili sonda sorulması gereken soruları eklemenin gerekip gerekmediğini yeniden düşünmektedir. FSMB, bu soruların amacı hastaları korumak olsa da, bu sorguların doktorların ihtiyaç duyduğu yardımı almasını engelleyebileceğini söyledi.

Birçok eyalet o zamandan beri lisans başvurularını ve yenilemelerini gözden geçirmiş veya gözden geçirmiştir. Mayıs 2020'de Ortak Komisyon , FSMB ve Amerikan Tabipler Birliği'nden, klinisyenlerin ruh sağlığı ile ilgili soruları "şu anda klinisyenlerin işlerini yapma yeteneğini bozan koşullarla" sınırlandırmak için daha geniş kapsamlı tavsiyelerde bulunmaya çağırdı.

"Önemle ruh sağlığı koşulları veya tedavi geçmiş tarihi hakkında sormayın, kuruluşların teşvik," içinde, hastaneler akredite Ortak Komisyon, söz konusu açıklamada . "Sağlık çalışanlarının zihinsel sağlık kaynaklarına erişmekte özgür olmalarını sağlamak çok önemlidir."

Temsilci Indiana Brooks, bir avukat olan Cumhuriyetçi, devlet görevlilerinin, kendileri de dahil olmak üzere pek çok meslekte insanlara geçmiş zihinsel sağlık tedavisi hakkında nasıl sorular sorduğuna daha geniş bir bakış açısı olması gerektiğini önerdi.

Yetkili, bir devletin veya ruhsatlandırma yetkilisinin bir profesyonelin akıl sağlığı için tedavi alma konusunda sorgulayabileceğini bilmek için “hizmetlere erişim konusundaki damgalamaya dayanıyor” dedi.

Duruşmada, Kaliforniya Demokratları temsilcisi Nanette Diaz Barragán , bir Beyaz Saray stajı için başvururken ruh sağlığı tedavisi ile ilgili bir soru görmek için verdiği tepkiden bahsetti. Üniversite yıllarında, Sayın Barragán babasının ölümcül hastalığıyla baş etmek zorunda kaldı.

“Kendi kendime düşündüğümü hatırlıyorum: 'Tanrım, eğer bir akıl sağlığı uzmanı görürsem belki bir gün hükümette çalışamazdım' 'dedi.

Bu hikaye aslen MDedge.com'da yer aldı.

AD Res
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Güvenilir kaynaklardan derlenen seçkin içeriğiyle sağlık ve tıp alanında en güncel gelişmeleri paylaşmayı amaçlayan, yorum alanı ile kullanıcı etkileşimini önceleyen interaktif bir web portalıdır.

Bumerang - Yazarkafe

Copyright © 2020 Sağlık Yardım PortalıThemetf

To Top